7. september 2011

Fjasforbundet

Fagforeninger er til for sine medlemmer. Det gir også fagforeningene et ansvar for sine medlemmers arbeidsplasser. Fagforbundet har igjen vist at ikke alle medlemmer er likeverdige og at ikke alle arbeidsplasser er like mye verdt. I sine "humoristiske" filmer om eldreomsorgen i private institusjoner viser de en total mangel på takt og tone.Det er greit at humor er et vanskelig område, men dette er direkte respektløst. De eldre sjikaneres, deres pårørende sjikaneres og Fagforbundets medlemmer sjikaneres. Fagforbundet vet at dette ikke er i nærheten av virkeligheten, men velger allikevel å fremstille det sånn. Humor er mest effektivt når gjenkjennelse faktoren er tilstede og en spiller på kanten av virkeligheten. Dette er ikke i nærheten en gang. Hvilke interesser er det fagforbundet ivaretar?

Jeg er selv fagorganisert, ikke i et LO forbund heldigvis, og hvis et LO forbund hadde vært mitt eneste valg ville jeg vært uorganisert. Hadde mitt fagforbund vist en slik forakt for egne medlemmer som vi ser her, hadde jeg meldt meg ut og funnet et annet fagforbund som respektere alle sine medlemmer.

Er du interessert i en politisk reklame som ikke trår over streken så kan de jo se på denne.

Fagforbundet og LO ser ut til å være mer opptatt av egen makt og Arbeiderpartiets makt enn sine egne medlemmer. Kanskje på tide å finne en ny fagforening, eller danne et nytt alternativ selv?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar