6. september 2011

Hjelp ! Jeg er blitt "tatt en Gjenganger på"

Gjengangeren var forsinket i dag morges p.g.a. lynnedslag i trykkeriet så jeg fikk ikke min vanlige morgen runde med kaffe og avis. Når jeg kom hjem fra jobb ble da dagens Gjenganger behørig bladd gjennom. Jeg leser ikke mine egne leserinnlegg, de kjenner jeg jo, men i det jeg scanner side 22, er det noe som virker annerledes. Etter litt fundering ser jeg det. En eller annen journalist eller redaktør i Gjengangeren har brukt sine kreative evner til å gjøre noen små endringer i innlegget mitt. Det er bare noen små endringer, men visuelt så har det nok en effekt. Det første jeg ser er at det jeg hadde uthevet med store bokstaver, er blitt små bokstaver.

Orginal Gjengangeren

Jaja, den effekten jeg ønsket å oppnå er ødelagt, men det har sikkert noe med hvor mye plass en stor bokstav tar i forhold til en liten bokstav.

Så ser jeg at Gjengangeren har lagt på uthevet skrift på et noen tekster.

Orginal Gjengangeren

Hvorfor har de gjort dette? Sett sammen med neste variasjon som ikke er tilstede i veldig mange andre leserinnlegg i Gjengangeren : Avsnitt på ny linje etter blank linje , ikke avsnitt ved innrykk.Tipper jeg at de ved denne enkle effekten har tenkt at de kan øke "temperaturen" en liten grad. 

Artig egentlig, og en påminnelse om å lese innleggene når de blir trykt, slik at en får med seg om er blitt "tatt en Gjenganger på". Det er ikke sikkert at effekten er like lite ødeleggende for den opprinnelige meningen en annen gang :)

Innlegget de har vært kreative med kan lese "orginalt" her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar